• Genel Kurul Toplantısı İlanı - 04/05/2018
  • GENEL KURUL TOPLANTISI İLANI

Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 04.06.2018 Pazartesi günü, saat 18:30'da Reşatbey Mah. 5 Ocak Caddesi No: 43/C Salih Bosna Sitesi C Blok zemin kat Daire: 2 Seyhan - Adana adresindeki dernek binasında aşağıdaki gündemle yapılacaktır.

İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 11.06.2018 Pazartesi günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.
    Üyelerimize duyurulur.

Gündem:

1) Açılış ve yoklama.
    2) Divan seçimi, saygı duruşu ve Divan'a tutanaklara imza yetkisi verilmesi.
    3) Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporlarının okunması ve görüşülmesi.
    4) Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunun ibrası.
    5) Tahmini bütçenin okunması, görüşülmesi ve kabulü.
    6)Vakıf ve federasyon kurmak veya kurulu bir federasyona katılmak, faaliyetimizle ilgili platform oluşturmak veya oluşturulmuş platformlara katılmak, bu kuruluşlara temsilci üye tayin etmek hususlarının görüşülmesi ve konuda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.
    7) Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimi.
    8) Dilek ve temenniler.
    9) Kapanış.